00
00 грн.

Корзина

Ваша корзина пуста

00
00 грн.

Корзина

Ваша корзина пуста

Fitzona

20 сентября 2021

На що варто звернути увагу при виборі спортивного одягу для тренувань

Немає нічого кращого функціональної пари тренувальних футболок, якщо справа доходить до тренувального гардероба!
Відмінна пара футболок може сформувати основу відмінного спортивного ансамблю і прослужити довгі роки. При виборі футболок варто звернути увагу на деякі особливості:

Зручна, правильна посадка
Легінси для тренувань - відмінний помічник при підготовці до тренажерного залу. Адже останнє, про що ви хочете думати під час тренування, - це ваш гардероб, тому чим менше зайвої тканини, тим краще. Варто переконатися, що легінси щільно прилягають до ваших стегон, вибирайте високу талію для додаткової підтримки. Уникайте легінсів, які збиваються на щиколотках і колінах, так як це найбільш проблемні місця.
Виконавши кілька базових присідань Ви зможете легко перевірити чи зручні Вам певні легінси. Якщо під час руху лінія талії сповзла до ваших стегон, то вони занадто великі. Якщо шви неприємно вдавлювалися в живіт, то вони занадто маленькі. Наприклад регульований пояс дуже зручний. Вашим пріоритетом повинен бути комфорт!

Складові тканини
Не всі спортивні речі зроблені однаково. Одне з найбільших відмінностей в якості полягає в тканині. Еластан (спандекс, лайкра) - найбільш поширений матеріал, який використовується для виготовлення футболок. Він досить еластичний і міцний. Дуже багато компаній з виготовлення спортивного одягу змішують еластан з іншими матеріалами, такими як поліестер і нейлон, для створення футболок, які швидко виводять вологу, легко рухаються разом з вашим тілом і зменшують запах. Крім того, деякі компанії уникають синтетичних матеріалів на користь тканин, зроблених з повністю натуральних продуктів, таких як бавовна, шерсть і бамбук. Ці матеріали дуже зручні, але їх здатність відводити піт обмежена.

Висока функціональність
Для того, щоб використовувати своє проведення часу в спортивному залі по максимуму, Вам знадобляться дійсно зручні легінси! Слід переконатися, що ви вибрали легінси, які підходять саме для того виду діяльності, який ви виконуєте.
Біг / кардіо - матеріал, що відвідить піт, є обов'язковою умовою, так як ви збільшите частоту серцевих скорочень. Низька талія забезпечить вам комфорт при інтенсивному диханні.
Розтяжка - сидячи, розтягуючись і нахиляючись, вам знадобляться дуже еластичні легінси із завищеною талією. Натуральні тканини, такі як бавовна і бамбук, можуть бути хорошим вибором, оскільки вони ніжні для шкіри.
Важка атлетика - легінси з зав'язками на талії ідеально підходять для функціональних тренувань, які переходять від важкої атлетики до кардіо.
Чим комфортніше ви себе почуваєте в тренажерному залі, тим краще. Так чому б не придбати практичний одяг для тренувань?

0Обране
Товар в избранных
0Порівняння
Товар в сравнении
0Переглянуті
0Корзина
Товар в корзине
Цей веб-сайт використовує cookie-файли. При використанні даного сайту ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів.
×

Замовити зворотній дзвінок

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх
персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності
Дякую за залишену заявку!
Наш оператор зв'яжеться з вами найближчим часом